Ghidul Serviciilor
Clinica Provisual - Oftalmologie & Pediatrie
inapoi la firma 149 vizite
Poza Optica medicala
Foto

Provisual – Magazin Optica Medicala

In magazinul nostru de optica medicala puteti alege dintr-o gama foarte bogata de rame ce include variante dedicate tuturor categoriilor de varsta si personalitatii fiecaruia. Indiferent daca preferati o rama clasica sau- dimpotriva- una la moda la noi veti gasi atat marci internationale consacrate ca Boss, Cacharel, Levi’s Tom Tailor, Ana Hickman, Guess cat si marci regionale la preturi accesibile.

In ce priveste lentilele colaboram cu cei mai renumiti producatori din domeniu –Zeiss, Hoya, Essilor– pentru a va oferi o experienta vizuala exceptionala . In functie de nevoile dumneavoastra va putem oferi si variante economice de calitate superioara.

Realizam toata gama de ochelari incepand de la cei simpli, monofocali pana la cei complecsi, progresivi sau dedicati unor activitati speciale.

Copiii au nevoi particulare in ce priveste configuratia ochelarilor – specialistii nostri opticieni va vor consilia pentru a face cea mai buna alegere pentru copilul dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.