Ghidul Serviciilor
Opticlinic Med
inapoi la firma 102 vizite
Poza Optica medicala
Foto
Foto

În magazinul noastru veţi putea achiziţiona produse pentru toate buzunarele, dar cu siguranţă de cea mai bună calitate : un segment larg de rame şi lentile, la care se adaugă soluţii de curăţat şi dezinfectat lentile, pansamente, ocluzoare oculare, diverse accesorii pentru ochelari, lacrimi artificiale, colire şi suplimenţi nutritivi – tonice, trofice oculare.

        Opticlinic med comercializează o gamă largă de rame: Police,Givenchy,Furla,Escada,Zegna,Miss Sixty,Guess, Gant, Just Cavalli, S.Oliver, Levis, Avanglion, Sover, Nordik, Bergman, etc.

        De asemenea Opticlinic med comercializează lentile de ochelari de vedere realizate de unii dintre cei mai mari producători de lentile din lume : Zeiss, Rodenstock, Hoya, Essilor.

        Clienţii noştri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea şi calitatea produselor noastre. Raportul calitate-preţ al produselor şi serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piaţă, iar satisfacţia dumneavoastră este obiectivul nostru prioritar.          Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atuurile care ne recomandă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.