Ghidul Serviciilor
Cibernet Service
inapoi la firma 102 vizite
Poza Proiectare detectie incendiu
Foto

Sistemele de detectie si avertizare la incendiu au rolul de a detecta rapid inceputul de incendiu si de a alarma cu ajutorul sirenelor (acustice/optice) personalul responsabil sau persoanele din acel obiectiv.

Cibernet Service in calitate de firma autorizata IGSU cu autorizatia numarul va ofera servicii de proiectare si autorizare a sistemelor de detectie a incendiilor pentru locatiile dumneavoastra. Aceste servicii includ analiza situatiei actuale si a riscurilor de incendiu precum si oferirerea de solutii tehnice de implementare a sistemelor de detectie incendiu.

Toate sistemele de detectie si avertizare impotriva inceputului de incendiu trebuie proiectate respectand legislatia, standardele, specificatiile fiecarui echipament in parte precum si a normativelor (locul amplasarii detectorilor, inaltimea de montaj a acestora, felul acestora in functie de obiectivul ce urmeaza a fi protejat cu diferitele tipuri de detectoare, etc.)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.