Ghidul Serviciilor
Saico General Cables
inapoi la firma 112 vizite
Poza Sisteme antiefractie

Rolul sistemelor antiefractie este de protectie prin preventie a punctelor vulnerabile ale unei cladiri avertizand asupra patrunderii in spatiul supravegheat a persoanelor nedorite. Instalarea acestor sisteme de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a intregii companii.

Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este una din cele mai importante decizii pentru paza obiectivului, a bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, adaugand un plus semnificativ de liniste beneficiarilor si avand un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.

Sistemele antiefractie avertizeaza proprietarul si firma de monitorizare atunci cand cineva incearca sa patrunda prin efractie in spatiul protejat. Detectorii de miscare sau alti senzori din componenta sistemului de alarma, in functie de modul de detectie, transmit datele catre o unitate centrala care declanseaza alarma. Pentru aceasta, insa, este nevoie ca sistemul antiefractie sa fie armat.

Pe langa rolul de protectie activa, un sistem de alarme are si un puternic efect de descurajare a infractorilor. Doar simpla vedere a unei instalatii de alarma are darul de a-l face si pe cel mai indraznet infractor sa se gandeasca de doua ori inainte de a incerca sa patrunda intr-un spatiu monitorizat.

 

Centrala alarma

Primeste si analizează semnalele de stare transmise de detectori (senzori, contacte magnetice) conectati la aceasta, decide starea de alarmare, declanseaza avertizarea acustica si luminoasa, memoreaza si afiseaza evenimentul corespunzator zonelor supravegheate.

 

Detectori de miscare

De interior sau exterior, de tip PIR (infrarosu), MW (microunde), ultrasunete, cu imunitate la animale, sunt folositi pentru detectarea miscarii (patrunderea) in perimetrul supravegheat.

 

Sirene de avertizare

Componenta cu scopul de avertizare local (acustic si luminos) starea de alarma a obiectivului supravegheat. Aceasta poate fi instalata atat pentru avertizarea interioara cat si exterioara.

 

Tastaturi

Sunt utilizate pentru comanda sistemului tehnic de alarma (armarea/dezarmarea, programarea si vizualizarea informatiilor de stare ale sistemului).

 

Comunicator digital/video

Transmite la distanta starea sau datele furnizate de centrala de alarma, catre beneficiar, persoanele abilitate sau un dispecerat de monitorizare.

 

Echipamente radio

Sunt folosite pentru a realiza cablarea in zonele greu accesibile si pentru a realiza comunicarea fara cabluri a diferitelor echipamente tehnice.

 

Bariere in infrarosu

Compuse din doua elemente de comunicare (un emitator si un receptor) si sunt folosite, în general, la exterior ca “poarta de trecere” in spatiul protejat;

 

Detectori de soc

Detecteaza unda de soc produsa de lovirea sau perforarea (dislocarea) usilor, ferestrelor sau a peretilor;

 

Detectori incendiu

In functie de rolul pentru care se instalează, pot fi de fum, temperatura, gaz, monoxid de carbon, inundaţii etc.

 

Contacte magnetice

Sunt folosite pentru supravegherea deschiderii si inchiderii usilor sau a ferestrelor.

 

Yala electromagnetica

Model aplicat sau ingropat - are rolul de a bloca/debloca electronic accesul in spaţiul protejat.

 

Detectori de geam spart

Detecteaza in spectru acustic zgomotul produs la spargerea geamului;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.