Ghidul Serviciilor
Cesarom - Tamplarie Din Aluminiu Si Pvc, Botosani
inapoi la firma 187 vizite
Poza Pereti cortina
Foto

In general, peretii cortina, reprezinta denumirea uzuala pentru fatadele din sticla, cu profile din aluminiu. Peretii cortina sunt autoportanti, adica ofera stabilitate chiar si fara alte elemente structurale ajutatoare. Au un aspect estetic modern si excelente proprietati fono si termoizolante. In plus, structurile de tip perete cortina faciliteaza iluminatul natural in interiorul cladirii.

Timpul de executie a amplasarii pentru pereti cortina este mic. Intretinerea acestora este relativ ieftina si usoara. Structura se poate aplica pe planuri verticale, inclinate (cu panta pozitiva sau negativa), dar si pe acoperisuri (luminatoare si cupole).

Peretii cortina sunt disponibili in toata gama de culori RAL. Pot fi combinati cu placari de material compozit, de tip alucobond. Placarile alucobond sunt suprafete perfect plane si usor de intretinut. Se intalnesc in special cladiri de birouri, institutii, magazine si au un aspect modern.

 

    In functie de elementele vizibile din exterior, exista trei variante de pereti cortina:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.