Ghidul Serviciilor
Nordic Urbantec - Automatizari Porti, Usi De Garaj, Casa Inteligenta, Botosani
inapoi la firma 226 vizite
Poza Rulouri aluminiu

Rulourile aplicate sunt proiectate pentru a fi utilizate in cladiri existente. Rulourile aplicate pot fi montate atat pe tamplaria existenta cat si pe peretii exteriori ai casei. Ele sunt preferate de marea majoritate a clientilor, avand un cost mai redus dar si un nivel calitativ si tehnic ridicat.

Rulourile exterioare le puteti gasi la noi intr-o gama variata de culori, incepand de la culorile standard (alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon) pana la culori speciale RAL alese la cerere.

 

Caseta ruloului exterior aplicat este un element decorativ avand o tesitura in unghi de 45 de grade, ce face ca ruloul aplicat sa se potriveasca perfect arhitecturii cladirii. Rulourile aplicate sunt preferate de 80% dintre clientii si distribuitorii nostri, avand un cost mai redus, dar si un nivel calitativ si tehnic ridicat. Rulourile exterioare sunt intr-o gama variata de culori, dar cele mai folosite in Romania raman alb, maro si imitatiile de lemn (stejar auriu, nuc, mahon). Pentru rulouri in culori speciale RAL se poate face vopsirea la cerere, compania noastra lucrand cu o serie de firme specializate din domeniu.

Rulouri exterioare aplicate se monteaza pe cladirile cu tamplaria deja existenta.

Se clasifica in functie de tipul de montaj astfel:

Caseta de protectie, sinele de ghidare si lamelele sunt din Aluminiu. Caseta de protectie poate fi tesita la 450 si caseta rotunda.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.