Ghidul Serviciilor
Up Or Down Outdoor
inapoi la firma 106 vizite
Poza Drumetie
Pret: 664 RON
Foto

Bocanci Pelmo • Lomer

Bocanci de tura, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele tratata, avand talpa Vibram. Membrana Sympatex asigura mediu uscat, confortabil piciorul chiar si in conditii meteo nefavorabile. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking.

 Membrana interioara Sympatex - membrana, ce transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel incat piciorul tau ramane tot timpul uscat.

Functioneaza totodata pe principii fizice si chimice (unitati hidrofile). Asigura impermeabilitate, respectiv aerisire excelenta in orice conditii de vreme. Comparativ cu membranele clasice, membrana Sympatex functioneaza eficient si in conditii  de umiditate sau, daca exista o diferenta mare de temperatura intre exterior si interior. Membrana Sympatex ajuta la  mentinerea eficienta a temperaturii corpului, in caz de efort fizic deosebit (transporta si evapora o cantitate mai mare de umezeala) in cazul in care utilizatorul este inactiv, membrana se autoregleaza.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.