Ghidul Serviciilor
Fixmypc Solutii It Complete Pentru Companii Bucuresti
inapoi la firma 137 vizite
Poza Service si reparatii calculatoare

Atunci cand vine vorba despre reparatii calculatoare, profesionalismul si rapiditatea sunt doua caracteristici definitorii pentru echipa FIXMYPC. Avand la baza cunostinte vaste in domeniul IT si tehnologie de ultima generatie la dispozitie, expertii nostri rezolva orice fel de problema ce tine de partea de Hardware sau service IT, fie ca sunt necesare reparatii generale, pentru componente mari, ori minutioase, cum ar fi lipiturile pe placa de baza.

Cateva dintre cele mai des intalnite operatiuni de reparatii calculatoare sunt:

DIAGNOSTICARE

DEVIRUSARE PROFESIONALA

TESTARE

CURATARE SI INLOCUIRE SURSA

De asemenea, printre actiunile referitoare la depanare calculatoare si laptopuri se regasesc si: asamblari ale componentelor, rescriere/updatare BIOS, optimizari sau upgrade al pieselor, schimbarea mufelor de alimentare, a bateriilor sau substituirea ecranului.

Intr-un interval scurt de timp, analizam in detaliu fiecare problema semnalata de client si, in functie de rezultatul diagnosticarii pentru reparatii pc, decidem daca este nevoie de curatarea, repararea sau inlocuirea produsului.

De asemenea, asiguram consultanta profesionala pentru fiecare client in parte, in cazul in care acesta considera ca ii sunt necesare sfaturi si recomandari practice pentru intretinerea si ingrijirea componentelor unui calculator sau lapto

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.