Ghidul Serviciilor
Partner Corporation
inapoi la firma 119 vizite
Poza Cantare speciale
Foto

Cantare seria PS X2 Serie profesionala

Balanta PS 200/2000.X2

Seria PS.X2 seteaza noi standarde pentru  balanțele de precizie. Balantele din seria  X2 sunt dotate cu cea mai noua generație de afisaje touchscreen care impreuna cu meniul clar si intuitiv ofera un confort maxim in utilizare. O gamă largă de interfețe disponibile facilitează alegerea celor mai potrivite solutii de comunicatie cu dispozitive externe pentru operatii de imprimare, copiere, arhivare si transfer de date. Senzorii  IR permit realizarea a numeroase  operații cum ar fi , spre exemplu  tara , transmiterea rezultatului la o imprimantă sau initierea executarii unui anumit proces prin simpla mișcare a mâinii  pe deasupra senzorilor.

Noile balante din seria PS.X2 sunt echipate cu un sistem de memorare ce contine 8 baze de date. Bazele de date  permit  gestionarea  activitatilor  mai multor utilizatori, fiecare cu baza de date proprie. Astfel se pot pastra diferite informatii (de  exemplu : liste de produse ) si in acelasi timp se pot memora rezultatele masuratorilor realizate.

Rezultatele memorate pot face obiectul unor analize suplimentare.

Caracteristici baze de date :

Până la 100 de utilizatori simultan Memorarea a până la 5 000 de produse, Capacitate de memorare a pana la 500.000 rezultate , Ambalare (până la 100 de tipuri de ambalaje), Formule (până la 100 de formule), Clienti (pana la 100 de clienti), Pipete (până la 500 pipete), Memoria ALIBI (până la 500 000 cantariri).

Seria X2 are opțiunea de a face rapoarte in 3 categorii diferite: Rapoartele privind formulele (până la 200 de rapoarte), Rapoarte privind determinarea densității (până la 500 de rapoarte), Rapoartele privind calibrarea pipetelor (până tp 500 de rapoarte). memorie ALIBI Balantele din seria X2 dispun de memorie ALIBI, care este o garanție pentru înregistrarea automată a măsurătorilor dumneavoastră. Opțiuni cum ar fi de vizualizare a datelor, copiere și arhivare, sunt disponibile pentru utilizatori. Memoria ALIBI permite să înregistreze până la 500 000 de rezultate ale cantaririlor. Personalizare dusa  la un nivel superior X2 este singura balanta  disponibila pe piață care oferă unui utilizator  opțiunea de a configura  afisajul  utilizând o selecție largă de widget-uri.

Managementul  datelor : Interfața USB facilitează  salvarea si  copierea bazelor de date , a  rezultatelor masuratorilor  cat si a rapoartelor pe un suport mobil sau intr-un calculator. Managementul in  rețea a datelor  crește eficienta, productivitatea și siguranța in exploatare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.