Ghidul Serviciilor
Partner Corporation
inapoi la firma 119 vizite
Poza Comparatoare de masa
Foto

Comparator de masa manual APP 25.3Y.KB

Comparatorul de masă este un instrument de masura de inalta precizie  utilizat in procesele de  verificare , calibrare si etalonare a greutatilor de masa  în conformitate cu recomandările OIML (R-111). Cantarirea comparativa precum si rezolutia extrem de ridicata sunt principalele caracteristici ale acestor dispozitive. 

Comparatoarele sunt utilizate atât pentru asigurarea trasabilității măsurărilor  cat si pentru verificarea greutăților, în conformitate cu principiile  metrologiei legale. Comparatoarele noastre  au capatat recunoaștere fiind  utilizate in laboratoare aflate intr-un numar mare de țări.

Comparatorul  permite verificarea , calibrarea si etalonarea greutatilor de masa  în conformitate cu recomandările OIML (R-111), intr-o plaja de la 1 kg. până la 50 kg. pentru clasa F2 , de la 2 kg pana la 20 kg. pentru clasa M2 si de la 1 kg pana la 20 kg. Comparatoarele de masă sunt alcatuite din  două componente. Componenta ce contine modulul electronic este conectata  la  sistemul de masurare de mare precizie.Separarea celor doua componente asigura o izolare a sistemului de masurare fata de fenomenul de incalzire a modulului electronic. Platanul este prevazut cu un sistem de autocentrare a greutatilor.

Seria APP dispune de un meniu intuitiv usor de folosit de catre utilizator în timpul funcționării instrumentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.