Ghidul Serviciilor
Contabil
inapoi la firma 19 vizite
Poza Tot ce trebuie sa stii
Foto

Cat costa sa deschid o firma in Bulgaria? 285 de euro costa infiintarea unui SRL neplatitor de TVA cu asociat unic - persoana fizica si 500 de euro costa infiintarea unei firme, inscrise in scopuri de TVA si ca operator intracomunitar cu toate taxele incluse.

Pentru un calcul exact te rugam foloseste urmatorul calculator: Calculator cost infiintare firma

Asociatul poate fi un roman? Da, toti asociatii si toti administratorii pot fi romani.

Este o problema daca am deja o firma in Romania? Nu exista nici o problema. Puteti deschide si mai multe firme in Bulgaria.

Pot sa deschid o sucursala a firmei mele din Romania? Mai simplu si ieftin este sa deschideti un SRL nou, dar puteti deschide si o sucursala a unei firme existente.

Cum se face rezervare de denumire? Rezervare de denumire pentru o firma noua in Bulgaria se poate face online pe site-ul Registrului Comertului. Dar cererea de rezervare va poate depune odata cu cererea de inregistrare a companiei.

La ce adresa va fi sediul societatii? Compania noastra ofera si serviciul de inregistrare a sediului societatii la adresa firmei Contabil SRL (str. Stefan Caragea 10, Ruse). Dar aveti si optiunea de a avea un spatiu inchiriat sau in propietate pe adresa careia va puteti inregistra compania. In Bulgaria mai multe societatii comerciale pot fi inregistrate la aceeasi adresa.

Sediul firmei se plateste separat? Compania "Contabil SRL" va oferta acest serviciu GRATUIT si se ocupa de primirea corespondentei.

De ce acte am nevoie pentru a-mi face o firma? Denumirea firmei cu litere latine, Domeniile de activitate fara cod CAEN, Valoarea capitalului social (minim 2 leva, adica 1 euro), Structura - de exemplu - asociat unic - o persoana fizica, Cartea de identitate scanata.

Nu stiu care este codul CAEN in Bulgaria. In Bulgaria domeniile de activitate pot fi trecute explicativ, de exemplu: comert international de bunuri, comert en gros si en-detail, constructii, reclama etc.

Cat ma costa mai mult daca firma va desfasura mai multe activitati? Nu costa nimic in plus, in Bulgaria pot fi trecute "toate domeniile de activitate".

Pot sa inmatriculez masini pe firma? Da, firma va fi o persoana juridica din Bulgaria si poate sa cumpere si sa inmatriculeze mai multe masini. Masinile pot fi inmatriculate in orasul Ruse, unde va fi sediul firmei.

Firma trebuie sa aiba salariati? Pentru administrator trebuie platite contributii? Nu neaparat. Administratorul unui SRL in Bulgaria plateste contributii numai daca va avea semnat un contract de administrare.

Cum sa semnez actele in limba Bulgara? Un traducator autorizat va traduce verbal toate actele si declara in scris la Biroul Notarial si la Registrul Comertului ca a facut o traducere corecta. Va vom da si documentele traduse in limba romana in scris.

Unde va gasesc la Ruse? In site la rubrica CONTACT avem afisata adresa de contact - str. Stefan Caragea 10, si coordonatele GPS si numerele noastre de telefon.

Cat timp dureaza depunerea actelor unei firme noi in Bulgaria? Semnarea specimenului de semnatura la notariat, deschiderea contului la banca, si depunerea actelor la Registrul Comertului dureaza in total o ora si jumatate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.