Ghidul Serviciilor
Someone Jaluzele Mangalia
inapoi la firma 203 vizite
Poza Plase insecte
Foto

De acum somnul e mai linistit.

Modelele disponibile sunt: sistem fix, sistem rulou orizontal si rulou vertical pentru usi.

Sistemul fix este clasic cu rama de aluminiu si plasa din fibra de stica.

Carcasa plaselor antiinsecte tip rulou este din aluminiu, disponibila in culorile standard alb si maro sau optional culoare stejar. Plasele antiinsecte tip rulou se pot monta pe tâmplarie sau în interiorul ruloului exterior ( în cazul în care se comanda si rulou exterior din aluminiu). Plasa are o calitate foarte buna este fabricata din fibra de sticla oferind o rezistenta mult mai mare în timp .

Montajul plaselor antiinsecte se poate realiza: cu banda autoadeziva, cu prinderi "L" sau cu holsuruburi.

Avantajul plaselor antiinsecte : Nevoia unui somn linistit este prioritar pentru caminul fiecaruia. Folosirea plaselor antiinsecte rezolva problema tântarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor. Aerisirea locuintei dumneavoastra se va putea face pe toata durata zilei si a nopti, eliminându-se riscul de a avea mici surprize. Datorita plaselor antiinsecte, nu va mai trebui sa renuntati la aerul proaspat din noptile calde ale verii, asigurându-va tot confortul pentru un somn linistit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.