Ghidul Serviciilor
Silmar Instal
inapoi la firma 75 vizite
Poza Aer Conditionat Split
Pret: 1.229 RON

Aer conditionat CHIGO 12000 BTU Inverter CS-32V3A-1C169AY4A Basic

Chigo este unul din principalii producatori de echipamente de climatizare din ASIA si al treilea din CHINA cu o cifra de afaceri de peste 2 miliarde de dolari.

Compania are in prezent o linie de productie moderna de mari dimensiuni cu echipe de specialisi care isi concentreaza atentia pe design, cercetare si dezvoltare, producand si distribuind echipamente de aer conditionat la nivel mondial cu compresoare de provenienta Mitsubishi, Hitachi, Panasonic si Sanyo.

Aerul conditionat nu este doar un simplu produs industrial. Ne dorim ca ehipamentele marca CHIGO sa creeze, prin inalta lor calitate, o atmosfera placuta si confortabila pentru fiecare familie. In acest sens, efortul constant al producatorului CHIGO de a imbunatatii atmosfera in spatiile de locuit nu a ramas fara ecou, reteaua de comercializare acoperind mai mult de 180 de tari si regiuni.

 

CARACTERISTICI:

FUNCTII:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.