Ghidul Serviciilor
Silmar Instal
inapoi la firma 75 vizite
Poza Aer Conditionat Split
Pret: 5.549 RON

Aer Conditionat Hitachi Performance RAK-70PPA/RAC-70WPA

Nano Titanium Wassabi – Filtrele au in componenta oxizi de titan de dimensiuni nanometrice si sunt acoperite cu particule de wassabi.Actiunea combinata a celor doua componente permite o filtrare mai buna a aerului si dizolvarea agentilor patogeni.Wasabi este bine cunoscut pentru efectele sale antibacteriene si anti-mucegai eliminand alergenii,bacteriile si mirosurile neplacute. Eco Powerful Silent – Printr-o simpla apasare de buton puteti alege modul de functionare care vi se potriveste cel mai bine, modul ECO pentru limitarea consumului electric cu o functionare eficienta , modul POWERFUL pentru atingerea rapida a temperaturii din incapere(sistemul va functiona la putere maxima timp de 20 de minute) sau modul SILENT pentru reducerea nivelului de zgomot si liniste maxima. Leave Home – Potrivita atunci cand plecati in vacanta in timpul sezonului rece, aceasta functie se poate activa pentru ca temperatura din incapere sa nu scada sub 10 C. Clean – Gratie acestei functii unitatea interioara va ramane mereu curata prin uscarea schimbatorului de caldura prevenind astfel aparitia mirosurilor neplacute si a mucegaiului. Sleep Timer – Puteti decide numarul de ore de functionare a echipamentului in timpul somnului pentru a economisi energie prin ajustarea automata a temperaturii +/- 2C pentru un somn confortabil si un nivel de zgomot redus,pentru o durata de pana la 7 ore. Weekly Timer – Aceasta functie va permite sa programati pana la 6 cicluri de pornire si oprire pentru fiecare zi a saptamanii, totodata va ofera posibilitatea de a memora 2 programe de functionare, un program de vara si un program de iarna. Info – Un singur buton pentru a cunoaste temperatura ambientala sau consumul de energie in Kw din luna curenta si precedenta sau orice cod de alarma in caz de defectiuni. SISTEMUL DE ECONOMISIRE A ENERGIEI: Tehnologia unitatii interioare:

TEHNOLOGIA INOVATOARE PAM Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15ºC.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.