Ghidul Serviciilor
German Kitchens - Bucatarii La Comanda Fabricate In Germania, Cluj Napoca
inapoi la firma 124 vizite
Poza Despre Nobilia,Calitate made in Germany
Foto
Foto

Nobilia imbina calitatea si designul in bucatarii inteligente realizate la comanda, proiectate pentru a se plia stilului si cerintelor unice ale fiecarui client. Bucatariile Nobilia sunt realizate integral in Germania si sunt concepute pornind de la cativa piloni importanti care ghideaza intreaga companie: Calitatea. Planificarea. Productia. Satisfacerea clientului.De aceea, Nobilia livreaza mereu bucatarii deosebite, in al caror design predomina precizia, detaliile, inovatia si autenticitatea stilului fiecarui client in parte. Fiecare piesa Nobilia este inedita si creata din lemn certificat PEFC.Materialele de calitate superioara si productia la standarde inalte se reflecta in rezultatele Nobilia la nivel international, aproximativ 3000 de bucatarii fiind produse si livrate in fiecare zi, cifra care ii asigura producatorului german locul 1 in lume la productia de mobila de bucatarie la comanda raportat la numarul de bucatarii produse.Pe scurt, cultura Nobilia se rezuma la calitatea si seriozitatea germana garantate. Fiecare bucatarie Nobilia este unica, proiectata individual si fabricata cu cea mai mare precizie. Gradul ridicat de automatizare asigura un nivel constant al calitatii. Cultura Nobilia inseamna calitate fabricata in Germania!

Perfectiune automatizata Nobilia

Minutiozitatea bucatariilor Nobilia este asigurata prin procesul de fabricare modern si complet automatizat, care ofera garantia calitatii constante cu fiecare productie.Fiecare bucatarie Nobilia trece printr-un control al calitatii riguros, care include peste 50 de puncte de testare. Astfel, Nobilia isi pastreaza promisiunea de a nu oferi nicio piesa care nu respecta misiunea companiei de a pune mereu la dispozitia clientului un raport excelent calitate – pret. 

Logistica - Orientata catre client

Rigurozitatea Nobilia se observa si la nivelul logistic. Compania face tot posibilul pentru a oferi un proces de livrare exceptional, pentru a respecta termenele stabilite si pentru a mentine mereu o comunicare eficienta si flexibila cu clientii.Se investeste constant in imbunatatirea acestui proces, Nobilia gestionand in prezent propriul parc auto pentru a putea garanta de fiecare data promptitudinea livrarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.