Ghidul Serviciilor
Puterea Naturii
inapoi la firma 112 vizite
Poza Suplimente nutritive
Pret: 8,5 RON
Foto

Tinctura paducel 50ml – dacia plant

TINCTURA DE PĂDUCEL este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din frunzele şi florile plantei Crataegus monogyna. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE PĂDUCEL: Păducelul face parte din familia Rosaceae, fiind un arbust spinos, de câţiva metrii înălţime, care la sfârşitul lui aprilie şi începutul lui mai încântă privirea cu ploaia sa de petale albe şi îmbie la relaxare cu aroma sa liniştitoare. În lunile septembrie – octombrie explozia sa de fructe roşii viu colorate dă un aspect sărbătoresc dealurilor şi marginilor de pădure unde, de obicei creşte. Scrierile istorice menţionează utilizarea păducelului atât de către medicul grec Dioscoride, cât şi de biologul şi naturalistul roman Plinius ce Bătrân. De asemenea, Quercetanus medicul regelui Henric al IV-lea întrebuinţa siropul din fructe de păducel pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare. Utilizat în medicina tradiţională din cele mai vechi timpuri, păducelul îşi datorează eficienţa complexului de principii active, alcătuit din: flavonozide, acizi triterpenici, amine şi taninuri catehice.

Contribuie la

– normalizarea funcţiei cardiace şi îmbunătăţirea fluxului coronarian – menţinerea tensiunii arteriale şi ritmului cardiac în limite normale – îmbunătăţirea tonusului cardiac – reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac – protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular.

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Alergie la păducel, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.