Ghidul Serviciilor
Gatemaster, Automatizari Pentru Porti Si Usi Garaj - Cluj Napoca
inapoi la firma 211 vizite
Poza Usi antifoc
Pret: 2.451,4 RON
Foto

Produs: Usã metalicã rezistentã la foc SPLIT EI 60 minute, Italia, din oțel, reversibilă.

Destinatia: Uși de interior sau exterior cu destinatie specialã (protecție la fum și foc) civilã si/sau industrialã

Material: Foaia ușii: tablã electrozincatã de oțel 0.8mm Cadrul ușii: tablã electrozincatã de oțel 2 mm îndoitã în formã de Z.

Încuietori: În mod standard se livreazã o cheie tip “patent” si existã locasul pentru cilindru tip Yale (optional). Închidere într-un punct pânã la lãtimi ale golului de usã de 2200 mm, peste 2201 mm închidere în trei puncte.

Balamale: 3 zincate, 2 reglabile pe înaltime dotate cu garnituri antiuzurã și 1 cu arc pentru închiderea automatã a ușii și reglarea închiderii.

Vopsire: livrarea de bazã este “grunduitã în câmp electrostatic”. Este posibilã livrarea în orice culoare RAL.

Umpluturã foaie usã: 2 straturi de vatã mineralã impregnate cu gel, acoperite cu un amestec special de pastã adezivã rezistentã la foc.

Garnituri: Ușa este dotatã cu o garniturã autoexpandantã pe conturul ei.

Vitrare: fără geamuri

Dimensiuni în permanență în stoc 900 x 2050 mm 1000 x 2050 mm 1600 (800+800) x 2050 mm 1800 (900+900) x 2050 mm

Clanță: Tip “antiincediu”. Este învelitã într-un material plastic de culoare neagrã pe ambele pãrti ale usii. Optional ușa poate fi dotatã cu alte genuri de clanțe (broascã antipanicã, barã antipanicã, buton, usã lisã, etc.).

Observații: Pentru mãrirea aspectului estetic, usa poate fi dotatã optional cu contracadru, care acopera peretele din jurul usii (pe grosimea peretelui).

Alte dotãri optionale: garnitura “fum rece” care se montează în tocul ușii, amortizoare hidraulice pentru închidere finã, regulatoare pentru ordinea de închidere (la uși în douã canate), electromagneți de reținere pentru uși NORMAL DESCHISE, centralinã (senzor central de comandă și alarmă), senzori de fum și/sau foc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.