Ghidul Serviciilor
Tresa
inapoi la firma 126 vizite
Poza Incaltaminte protectie
Pret: 100,88 RON
Foto

Ashton S1, pantofi de protectie cu bombeu compozit

Cu un design modern si discret, pantofii de protectie Ashton S1 ofera atat durabilitate, cat si confort. Acestia au fetele croite din piele velur cu perforatii, pentru o respirabilitate crescuta, si dispun de captuseala textila si branturi din EVA si material textil, pentru un nivel optim de confort. Protectia la impact este asigurata de bombeul din material compozit, rezistent la 200 Joule, iar talpa din poliuretan de dubla densitate este proiectata pentru o rezistenta crescuta la contactul cu hidrocarburi.

Date tehnice 2011C Categoria de protectie S1 (cu bombeu) Culoare Negru Destinatie de utilizare Protectie Material Piele naturala Medii de utilizare Constructii, Industrie usoara, Servicii usoare, Logistica, Auto Norme europene EN ISO 20345 Proprietati talpa Proprietati anti-alunecare pe ceramica, Proprietati anti-alunecare pe otel, Rezistenta la hidrocarburi Tip bombeu Compozit Tip de protectie Mecanica

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.