Ghidul Serviciilor
Tresa
inapoi la firma 126 vizite
Poza Incaltaminte protectie
Pret: 102,81 RON
Foto

Azure S1, sandale de protectie cu bombeu compozit

Daca tineti atat la performante, cat si la design, sandalele de protectie Azure S1 se pot ridica la inaltimea asteptarilor. Acestea au fetele croite din piele velur cu perforatii, cu captuseala textila, si branturi groase realizate din EVA si material textil. Siguranta optima este asigurata de bombeul din material compozit rezistent la 200 Joule, absorbitorul de soc din calcai si talpa din poliuretan de dubla densitate, rezistenta la contactul cu uleiuri si hidrocarburi.

Date tehnice 2010C Categoria de protectie S1 (cu bombeu) Culoare Negru Destinatie de utilizare Protectie Material Piele velur Medii de utilizare Constructii, Industrie usoara, Servicii usoare, Logistica, Auto Norme europene EN ISO 20345 Proprietati talpa Proprietati anti-alunecare pe ceramica, Proprietati anti-alunecare pe otel, Rezistenta la hidrocarburi Tip bombeu Compozit Tip de protectie Mecanica

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.