Ghidul Serviciilor
Olla Floral Art
inapoi la firma 66 vizite
Poza Flori evenimente private
Foto
Foto
Foto
Foto

Visurile devin Realitate

Cat de frumos era in copilarie cand parintii sau bunicii ne citeau tot felul de povesti fermecatoare, cu eroi, zane si magicieni. Iar cel mai important lucru era ca, indiferent ce facea sau de cum isi indeplinea misiunea eroul principal, noi credeam intru totul. Iti amintesti cum iti imaginai totul in minte si cat de fascinant era?

A trecut ceva timp de atunci, nu-i asa? Si toti ti-au spus ca basmele nu sunt adevarate... Insa noi, in atelierul Olla, suntem de parere ca nimic nu s-a schimbat. Inchipuie-ti ca tu esti acum eroul principal, lumea reala este povestea ta, iar misiunile iti sunt cat se poate de interesante. Sa spunem ca ai de organizat un moment special, cum ar fi nunta ta, botezul bebelusului tau sau poate chiar o petrecere intre prieteni.

Noi am vorbit cu florile si am hotarat in unanimitate: Basmele chiar pot deveni realitate! Designeri florali cunoscuti pentru arta pe care o fac din flori, aranjamente florale pentru nunta ta de vis, flori personalizate pentru botez si decoruri florale pline de emotie pentru aniversarea ta sunt gata sa-ti stea alaturi in marea aventura. Sa pornim, Fat-Frumos!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.