Ghidul Serviciilor
Turnatoria Metalul Cluj
inapoi la firma 70 vizite
Poza Mobilier urban
Foto
Foto

De ce este nevoie de mobilier urban?

Mobilierul urban reprezinta un ansamblu de elemente functionale si ornamentale plasate in spatii publice, care, prin intermediul caracteristicilor, ofera o nota de originalitate asezarii. Acestea pot fi:  banci, panouri publicitare, dispozitive de informare turistica, centre de afisaj protejate, cu jocuri de ape, statui, adaposturi în statii de autobuz, ceasuri electronice, locuri de joaca pentru copii, lampadare, containere ecologice, toalete ecologice.

Mobilierul urban are rolul de a infrumuseta spatiile urbane pentru a imbunatati calitatea vietii cetatenilor. In plus, mobilierul stradal trebuie sa ofere diferite oportunitati in sprijinul relaxarii, petrecerii timpului liber si desfasurarii diverselor activitati recreative. Pentru a asigura bunastarea cetatenilor, este necesar ca mobilierul stradal sa corespunda criteriilor de calitate, sustenabilitate, functionalitate si exigentelor arhitectonice.

Datorita mobilierul urban, orasul tau poate deveni un loc mai civilizat, un loc in care te poti bucura de timpul petrecut in aer liber, in natura. Mobilierul stradal infrumuseteaza o asezare umana,oferind oportunitatea de a face posibila utilizarea integrala a zonelor urbane si, in prezent, se considera ca dezvoltarea urbana este asociata si cu evolutia mobilierului stradal si a elementelor componente. Mobilierul urban reprezinta un element de confort al zonelor publice, o componenta de absoluta necesitate, indispensabil tuturor asezarilor urbane.

 

Mobilierul stradal prezinta numeroase avantaje, precum faptul ca ofera un aspect unitar intregului oras si pot fi reamplasate. De asemenea, piesele de mobilier stradal sunt rezistente in timp, nu necesita o intretinere deosebita, sunt ecologice si sunt realizate pentru a imbunatati calitatea vietii cetatenilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.