Ghidul Serviciilor
Turnatoria Metalul Cluj
inapoi la firma 70 vizite
Poza Restaurari obiecte
Foto
Foto
Foto

Turnatoria Metalul ofera servicii de restaurare si consolidare obiecte de arta (statuete, tablouri sau oglinzi etc.), obiecte vechi,  dar valoroase in vederea  pastrarii valorii sau cresterea acesteia in urma serviciilor prestate.

Restaurarea este procesul prin care un obiect mai vechi este adus prin anumite tehnici la parametrii initiali. Prin restaurare se intelege aducerea operei de arta la calitatile initiale. Restaurarea in sine este o operatiune de consolidare si de completare a operelor de arta (picturi,mozaicuri,ceramica); pentru a fi pastrate si puse in valoare, realizandu-se pe baza unor norme stabilite de specialisti.

Experienta si specializarea in domeniu ne-a invatat sa ne adaptam cerintelor pietei oferindu-le clientilor nostri servicii de calitate si livrare la timp. Redarea stralucirii obiectelor de arta sau monumentelor va face ca acestea sa atraga din nou atentia privitorilor.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii si detalii despre serviciile pe care le oferim, iar noi va vom oferi solutia potrivita pentru nevoile dumnevoastra.

Profesionalism, calitate, eficienta si livrare la timp!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.