Ghidul Serviciilor
Intex Media
inapoi la firma 67 vizite
Poza Mentenanta si intretinere siteuri web
Foto

Clienţii care apelează la serviciile de administrare site beneficiază de suport online şi telefonic. Suntem conştienţi de importanţa unui website actualizat şi ne dedicam timpul îmbunătăăirii serviciilor de mentenanţă site. Prin mentenanţă site beneficiezi de prezenţă online convingatoare şi comunicare eficientă.

Acest proces presupune următorul set de acţiuni:

- verificarea periodică a funcţionalităţii site-ului (încărcarea paginilor, testarea link-urilor interne şi externe, a conturilor de client sau coşului de cumpărături - în cazul magazinelor online); - actualizarea sau modificarea conţinutului paginilor (text, imagini sau multimedia); Această activitate este întâlnită frecvent în serviciile administrare site web. Mentenanţă site, serviciu destinat comerţului electronic : - actualizarea catalogului online cu servicii, produse sau oferte noi; - administrarea bazelor de date şi optimizarea acestora; - monitorizarea traficului pe site, a resurselor consumate; - generarea de statistici periodice privind numărul de vizitatori şi a cuvintelor cheie cele mai căutate pe website;

Un site actualizat convinge vizitatorii şi are mai multe şanse de a fi poziţionat favorabil în clasamentul Google. Pentru ca website-ul, instrument destinat promovării companiei tale, să îşi îndeplinească funcţiile, trebuie să beneficieze în permanenţă de o atenţie sporită acordată mentenanţei. Un site web actualizat atât din punct de vedere al conţinutului cât şi al design-ului se transformă într-un agent de vânzări performant.

Cât costă serviciile de administrare site web?

Contacteaza-ne chiar acum pentru o ofertă de preţ personalizată .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.