Ghidul Serviciilor
Ivonco Residential - Ansamblu Imobiliar, Pantelimon / Ilfov
inapoi la firma 229 vizite
Poza Ivonco Residential - detalii ansamblu
Foto

Ansamblul rezidential IVONCO Residential din orasul Pantelimon (Bdul Biruintei, DN 3, Str. Indepenedentei), format din 9 cladiri in care se regasesc garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere care imbina intr-un mod util si placut mediul urban cu cel modern. Daca doriti un stil de viata deosebit, intr-un adevarat cartier in care sa va bucurati de liniste, spatii verzi si vecini de apartament civilizati, IVONCO Residential este locul perfect pentru dumneavoastra.

Un proiect ideal pentru o viata minunata cu un confort modern intr-un peisaj natural cu privelisti impresionante. Acest ansablu rezidential a fost gandit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt in cautarea unui nou camin.

Complexul de blocuri IVONCO Residential, conceput de un dezvoltator cu o vasta experienta pe piata imobiliara, este un proiect modern, construit la cele mai inalte standarde cu materiale durabile si de calitat, si indeplineste toate cerintele pietei imobiliareactuale, beneficiid totodata de toata infrastructura necesara unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare si apa.

Complexul rezidential este pozitionat intr-o zona cu acces rapid la piete, spitale, scoli si gradinite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.