Ghidul Serviciilor
Neon Plus
inapoi la firma 120 vizite
Poza Butoni si Ace de Cravata
Pret: 720 RON
Foto

In anul centenarului, Montegrappa s-a orientat catre o forma geometrica pentru creatiile sale. Este vorba despre octagon, figura geometrica avand opt laturi care caracterizeaza numeroase instrumente de scris Montegrappa precum Reminiscence, Privilege, Symphony, Emblema si NeroUno.

In recunoasterea acestei forme primare si elementare, noua colectie de accesorii barbatesti Filigree se inspira din textura model care se regaseste pe butoni, acul de cravata, brelocurile de chei si clipsul pentru bani. Filigree este o textura de octagoane repetitive care formeaza o imagine fascinanta si captivanta. Este un design care recunoaste de asemenea diverse culturi care pot fi regasite in fabrici, arhitecturi, elemente de mobilier si alte forme, din locuri indepartate precum India, Orientul Mijlociu, Rusia si America de Sud. Pentru crearea acestei texturi de octagoane multiple, ochiul Italian pentru suprafete contrastante a produs atat segmente periate cat si lustruite pe o baza de otel inoxidabil. Este in acelasi timp contemporan si etern.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.