Ghidul Serviciilor
Neon Plus
inapoi la firma 120 vizite
Poza Ceasuri de mana
Pret: 22.275 RON
Foto

Cineva care să vegheze asupra mea

Pentru spiritual intangibil care veghează asupra vieților noastre, un totem al tot ce este bine atunci când vremurile sunt grele – acest instrument de scris de lux My Guardian Angel recunoaște energia pozitivă comună tuturor credințelor, într-o formă înălțătoare care confirmă viața. Un înger îmbrățișează stiloul, într-un mod în care bunătatea învelește sufletul precum o manta.

În timpul perioadelor de criză și incertitudine, umanitatea apreciază gândul reconfortant că fiecare dintre noi are un Înger Păzitor. Este un concept care există și transcende religii și culturi, sentimentul că nu suntem singuri în vremuri dificile. O reprezentare fizică de mici dimensiuni înglobează simbolurile acestui spirit. Poate spori confortul posesorului deoarece simpla prezență este suficientă pentru a reaminti despre existența unui spirit superior, care are grijă de bunăstarea fiecăruia dintre noi. Pentru a crea un asemenea talisman, Montegrappa a realizat acest instrument de scris unic – My Guardian Angel.

 

My Guardian Angel un ceas de mână foarte atent detaliat cu o gamă de accesorii care par să recunoască energia pozitivă comună fiecărei credințe. Conturat în cel mai mic detaliu, descrie o operă de artă în relief a unui înger cu sabia în teacă, în jurul corpului de culoarea norilor. Gravurile ușor în relief sunt oferite în versiunile de aur de 18K sau argint sterlin pe un fundal lăcuit turquoise și albastru culoarea cerului. La fel de detaliat precum și corpul instrumentului se evidențiază capacul acestuia, a cărui design replică razele soarelui în spatele unor scene detaliate reprezentând îngeri și oameni. Precum instrumentele de scris, butoni descriu un înger înarmat cu sabie și scut iar ceasul este conturat de aripi și raze de soare. Montegrappa a realizat aceste bijuterii în ediție limitată de 1000 Stilouri și 912 Rollere din argint sterlin, alături de 100 Stilouri și 100 Roller din aur masiv de 18K. Ceasurile sunt disponibile într-o serie de 333 bucăți din argint sterlin și 33 din aur masiv de 18K în timp ce butonii sunt disponibili în 333 de perechi din argint sterlin și 33 de perechi din aur masiv de 18K

 

Materiale folosite: celuloid, argint sterlin, pietre pretioase, aur galben de 18K

Ambalare: Specială

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.