Ghidul Serviciilor
X Curier
inapoi la firma 107 vizite
Poza Servicii de calitate
Foto

Compania X CURIER  a fost înfiinţată în urma unei analize amănunţite a nevoilor de servicii profesioniste de curierat identificate pe piaţa românească.

În viaţă, pentru a nu rata nici o ocazie este important sa fii mereu LA TIMP.

Pentru că ştim că orice colaborare se bazează pe seriozitate, pe respectarea termenelor şi a promisiunilor făcute, X CURIER este alături de dumneavoastră, clientul nostru, şi vă susţine prin servicii de calitate, care să vă ajute la onorarea angajamentelor făcute partenerilor dumneavoastră de afaceri.

Reţeaua de distribuţie X CURIER permite livrarea în 24 de ore în toate oraşele din România, indiferent de originea şi/sau destinaţia expedierii.

X CURIER a implementat proceduri de sortare şi sisteme de monitorizare video în toate centrele de sortare, folosind un sistem multihub pentru ca toate expediţiile trimise de dumneavoastră, clientul nostru, să ajunga LA TIMP în toate oraşele ţării în siguranţă.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.