Ghidul Serviciilor
Activ Property Services
inapoi la firma 114 vizite
Poza Inchirieri birouri Bucuresti
Pret: 18,5 EUR
Foto

Helios Business Center Dorobanți este o clădire de birouri de clasa A amplasată pe Strada Emil Pangratti, vis-a-vis de Televiziunea Română.

Clădirea este situata la intersecția Emil Pangratti cu Calea Dorobanților, la 200 metri de Piața Charles de Gaulle, 1.5 km de Piața Victoriei și 13 km de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Clădirea este lipită de Neocity Tower II și parte a zonei de birouri Charles de Gaulle.

Accesibilitatea clădirii este excelentă din zona centrală și de nord a orașului, fiind realizată pe bulevarde majore care se intersectează în Piața Charles de Gaulle. Transportul public include metrou (Aviatorilor) și numeroase linii de autobuz cu stație amplasată lângă clădire.

Helios BC Dorobanți are o suprafață închiriabilă de 2.720 m2, desfășurată pe parter și 8 etaje, cu 330 m2 / nivel. Parcarea este amplasată pe 3 niveluri subterane și include 35 spații.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.