Ghidul Serviciilor
Activ Property Services
inapoi la firma 114 vizite
Poza Inchirieri birouri Oradea
Pret: 9,5 EUR
Foto

Centrul de Afaceri este amplasat în zona semi-centrală a municipiului Oradea, pe Strada Nufărului, la doar 1,75 km de Centrul Civic.  

Proiectul este amplasat lângă centrul comercial dominant Lotus Center, vecinătățile incluzând elemente rezidențiale, noul Parc Salca etc.

Accesibilitatea clădirii este foarte bună, atât cu automobilul, cât și cu transportul public. Accesul cu mașina se face pe Bulevardul D. Cantemir - Strada Nufărului, șosea cu 4 benzi de circulație și trafic fluent. Transportul public include 3 linii de tramvai și 2 de autobus, cu stații în fața Lotus Center.

Centrul de Afaceri este cel mai mare proiect de birouri de clasa A din Oradea. Clădirea are o suprafață închiriabilă de 9.490 m2, cu 1.570 m2 pe nivel, având nivel subteran (parcare), parter și 5 etaje. Parcarea include 136 de locuri, suplimentate de parcarea centrului comercial Lotus Center.

Clădirea are caracteristici precum BMS, HVAC, podea înălțată și tavan suspendat, acces securizat și facilități diverse care includ servicii de secretariat, centru de copiere, 3 săli de conferință, spațiu expozițional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.