Ghidul Serviciilor
Primera Painting - Inchiriere Turnuri Schele Aluminiu Mobile Si Echipamente Pentru Vopsire, Sanpetru / Brasov
inapoi la firma 179 vizite
Poza Inchiriere Slefuitor cu excentric
Foto

Slefuitor cu excentric Bosch - GEX 125-150 AVE

 

Slefuitorul cu excentric Bosch GEX 125-150 AVE este potrivit pentru orice domeniu de utilizare prin folosirea optionala a discurilor de slefuire cu diametrul de 150 mm sau de 125 mm. Slefuitorul permite racordarea directa la aspirator de praf sau cutie de micro filtrare pentru lucrul fara praf in orice situatie de utilizare. Suprafetele ergonomice soft grip asigura manevrarea perfecta cu si fara mâner suplimentar. Frâna pe saboti permite oprirea rapida a sculei electrice pentru o productivitate optimizata a muncii. Preselectia turatiei si motorul de 400 W ofera rezerve de putere si adaptare optima a turatiei la aplicatia de slefuire.

DATE TEHNICE:

Tip slefuitor: Cu excentric Putere nominala slefuitor (W): 400 Turatie nominala (rpm): 5500-12000 Numar vibratii (rpm): 11000-24000 Diametru disc abraziv (mm): 150 Diametru cerc vibratii (mm): 4 Fixare material abraziv: Prindere tip arici Excentricitate (mm): 2

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.