Ghidul Serviciilor
Uptitude Global Solutions, Ecpertiza Contabila Targoviste
inapoi la firma 117 vizite
Poza Infiintari firme (SRL, SRL-D, PFA si II)
Foto

Noi ne ajutăm potențialii parteneri prin sfaturi și analize asupra activității pe care doresc să o desfășoare și preluăm cea mai mare parte din activitatea de înființare a unei firme.

Echipa noastră vă garantează cel mai rapid şi eficient serviciu de înfiinţare societăţi comerciale şi nu în ultimul rand, beneficiați de consultanţă GRATUITĂ!

Cu ce vă putem ajuta la înfiinţarea unei firme ?

Apelând la serviciile ContaDB , scăpaţi de cozile interminabile și timpul petrecut la ghișeele Registrului Comerţului, de birocratia necesară pentru obţinerea rezervării de nume, evitaţi completarea formularelor “stufoase” de la bancă pentru depunerea capitalului social, scăpati de grija redactării contractului de comodat pentru sediul social și a actului constitutiv, de pregătirea dosarului pentru depunerea la Registrul Comerţului, depunerea dosarului, plata taxelor aferente, inregistrarea dosarului la registratura ONRC, de ridicarea documentelor dupa înfiinţarea firmei.

Serviciile noastre de asistenţă în înfiinţarea unei firme constau în :

Alte operaţiuni la Registrul ComerţuluiModificări societăţi comerciale

Echipa noastră vă poate consilia pentru alegerea celei mai bune variante de realizare a modificărilor în cadrul societăţii comerciale. Fie că este vorba de modificarea actului constitutiv, a denumirii sau obiectului de activitate, a administratorilor, a sediului social, fie de înfiinţarea unui nou punct de lucru sau majorarea/diminuarea capitalului social, noi redactăm, depunem şi ridicăm pentru dvs. de la Registrul Comerţului toate documentele necesare.

Dizolvare, lichidare și radiere firmă

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.