Ghidul Serviciilor
Uptitude Global Solutions, Ecpertiza Contabila Targoviste
inapoi la firma 117 vizite
Poza Salarizare si administrare personal
Foto

Externalizarea salarizării

În România, din ce în ce mai multe firme decid să externalizeze salarizarea unor furnizori specializați. Vă propunem formula ContaDB de salarizare care vă conferă un serviciu eficient, realizat de specialiști la înalte standarde de calitate

ContaDB furnizează servicii complete pentru externalizarea tuturor activităților asociate administrării de personal și de calcul salarial. Echipa de consultanți ContaDB are o îndelungată experiență în construirea de soluții flexibile și personalizate, care acoperă toate aspectele activităților de salarizare și administrare de personal.

Externalizarea serviciilor de administrare personal şi salarizare

Prin intermediul serviciilor noastre de externalizare a salarizării şi de administrare de personal beneficiați de resursele adecvate şi de cunoştințele necesare pentru a gestiona şi a ține pasul cu sistemul de salarizare aflat în continuă schimbare Prin intermediul serviciilor noastre flexibile de externalizare a salarizării suntem în masură să vă oferim sprijin, acoperind toate activitățile de resurese umane şi salarizare:

Planificarea afacerii si strategieVerificare lucrari contabile

Refacerea contabilității presupune un proces de analiză și identificare a erorilor contabile, care urmează a fi înlăturate prin prezentarea repetată a rapoartelor, executarea modificărilor necesare în arhiva documentelor primare și aplicarea modificărilor într-o bază de date.

Expertiza contabilaContabilitate financiaraContabilitate manageriala

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.