Ghidul Serviciilor
Uptitude Global Solutions, Ecpertiza Contabila Targoviste
inapoi la firma 117 vizite
Poza Servicii de consultanta fiscala
Foto

Serviciul de consultanţă fiscală oferită de către echipa ContaDB, vine în ajutorul întreprinzătorilor în perioada controalelor fiscale şi în orice moment când e nevoie de clarificări, asistență şi informare privind legislaţia fiscală din România.

Venim cu un set de soluţii utile pentru afacerea dumneavoastră, considerând serviciul de consultanţă fiscală una dintre priorităţi şi un instrument de diminuare a riscurilor fiscale. Cu toate schimbările şi revizuirile succesive, legislaţia fiscală este una foarte complexă şi presupune o abordare amănunțită, iar interpretările greşite şi nerespectarea legilor pot afecta mersul afacerii. Cu noi, acest lucru nu va mai fi o problemă, deoarece veţi beneficia de suport continuu în chestiuni ce țin de fiscalitate.

Consultanță privind optimizarea fiscală

Indiferent de nivelul de dezvoltare al afacerii dumneavoastră, consultarea unui expert fiscal este o necesitate constantă, ținând cont de complexitatea legislaţiei şi mai ales, de importanţa ei.

Optimizarea fiscală reprezintă folosirea de metode legale pentru a plăti cât mai puține taxe și impozite, a reduce povara fiscală. Recomandăm utilizarea de soluții de optimizare fiscală în orice moment din viața unei afaceri: la înființare, pe parcursul activităților curente, transfer sau ieșire din afacere.

Specialiștii noștri îți vor oferi soluții optime, personalizate, pentru ca afacerea ta să prospere și pentru a scuti, reduce sau amâna costurile fiscale ce apar.

Avem o experienţă vastă şi cunoştinţele necesare în multe domenii de activitate, astfel  încât vă putem asigura cu informaţii utile, cu noile detalii şi cu schimbările din legislație. Personalul companiei dvs. va fi instruit şi la curent cu cele mai importante aspecte ale modului de întocmire al documentelor şi va cunoaște și alte elemente birocratice.

Servicii în domeniul fiscalAsistență în timpul inspecțiilor fiscale

Serviciile noastre de asistența în timpul inspecțiilor fiscale includ, printre altele:

Depunere declaraţii fiscale onlineTax reviewÎnregistrare în scopuri de TVA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.