Ghidul Serviciilor
Dbf Expert Audit - Contabilitate, Consultanta Financiar Contabila, Galati
inapoi la firma 108 vizite
Poza Audit financiar
Foto
Foto

Teama de a pierde este mai mare decât dorinta de a câstiga? Cere o „radiografie” proaspata si independenta a afacerii, pentru a putea lua decizii în cunostinta de cauza, având la orizont cele mai probabile scenarii de business.

DBF Expert Audit : Servicii de audit- audit financiar statutar, audit intern, due diligence reviews

Pentru a putea face planuri de viitor trebuie sa stii unde te afli în prezent, iar serviciile noastre complete de audit (audit financiar statutar sau audit intern) ofera o imagine clara a afacerii. Ca si auditor,DBF Expert Audit va realiza o „radiografie” proaspata si independenta a businessului dvs., necesara pentru a lua decizii în cunostinta de cauza, având la orizont cele mai probabile scenarii de business.

SOLICITA OFERTA NOASTRA !

Consultati oferta noastra de servicii audit: audit financiar statutar si audit intern:

Audit financiar statutar, revizuire si angajamente de compilare Cenzorat si audit intern Retratarea situatiilor financiare conform IAS si IFRS Auditarea proiectelor europene ISRS 3000 si 4400 ISA 800 Proceduri de audit Due diligence reviews Certificarea bilanturilor contabile Situatii financiare statutare si de grup

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.