Ghidul Serviciilor
Trip Tour
inapoi la firma 79 vizite
Poza Sejururi
Pret: 194,7 EUR
Foto
Foto

Vacanță Paralia Katerini | Ofertă Shock 

Riviera Olimpului, Grecia

Preț final 2 adulți , 7 nopți, 22.09.2017 - 29.09.2017 

Servicii incluse:

Prețul nu include:

Condiții plata: Avans 50% la confirmarea rezervăriiDescrierea Hotelului

Cazarea pe acest program se face în Paralia Katerini la hotel de 2 și 3*. Nominalizarea hotelului se face cu o săptămână înainte de data plecări.

Itinerar

Ziua I: Romania – Grecia - Paralia Katerini        Intalnire cu grupul in jurul orelor 19.30 din zona Parcului Carol – Fântăna Zodiac. Ne îmbarcăm și pornim pe ruta București – Bulgaria – Paralia Katerini. Ziua II: Salonic-Paralia Katerini        Sosire in Paralia Katerini in cursul dimineții.Cazare Paralia Katerini.​Zilele III – VIII: Paralia Katerini        Cazare Paralia Katerini. Timp liber sau posibilitatea de a participa la excursii optionale. Din Paralia aveti ocazia sa descoporiti Grecia continentala si insulara, sa pasiti pe urmele filosofilor greci sau pe urmele imparatilor romani, sa va incarcati spiritual in central monahal de la Meteora sau la moastele facatoare de minuni de pe insula Evia, sa va bucurati de “casa zeilor”, de verdele insulelor, de shopping, de Marea Egee.        Oricine vine in Grecia se indragosteste iremediabil de aceasta tara, se indragosteste de bucataria mediteraneana, de ritmurile muzici, de tot.Cazare Paralia Katerini.​Ziua IX: Paralia Katerini – Bucuresti        Dupa micul dejun, timp liber, aproximativ ora 17 :00 imbarcare pentru plecarea spre tara pe traseul Paralia Katerini – Salonic – Bulgaria (traversare pe timpul noptii) Romania (in locul imbarcarii), in cursul diminetii (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.