Ghidul Serviciilor
Clasimo Amenajari Horeca - Scaune Restaurant, Patarlagele / Buzau
inapoi la firma 89 vizite
Poza Scaune Coafor
Pret: 1.300 EUR
Foto

   Scaun frizerie-este un scaun clasic realizat in stilul Ludovic al-XVI-lea.

Scaunul este confectionat din lemn masiv de fag(partea superioara). Piciorul (baza cu pompa hidraulica) este din metal. Piciorul scaunului are pedala de actionare pentru ridicare si coborare pe inaltime. Tapitarea se face cu chinga rigida si poliuretan de inalta densitate. Pentru tapiterie este recomandata piele ecologica. Atat sezutul cat si spatarul se decoreaza utilizand cuie ornamentale sau banda textila ornamentala(lezarda, snur).

Pentru finisare lemnului se pote alege dintr-o varietate de culori: alb, ivoire, crem,  gri, negru , argintiu, nuc, cires-vezi aici. Pentru tapterie se poate alege din numeroase tesaturi puse la dispozitie pe situl nostru. Baza scaunului poate fi rotunda, patrata sau in forma de stea. Acest scaun de frizerie, elegant si confortabil, este ideal petru dotarea frizeriilor, saloanelor de infrumusetare.

Acest scaun de frizerie se produce doar pe comanda. Timpul de executie  este de aproximativ 21 de zile. Pentru a comanda se percepe un avans de 30-50 % din valoare. Diferenta se achita la livrare. Expedierea se face pe tot teritoriul Romaniei, prin  curier sau cu mijloacele noastre  de transport.

Caracteristicile scaunului de frizrie:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.