Ghidul Serviciilor
Clasimo Amenajari Horeca - Scaune Restaurant, Patarlagele / Buzau
inapoi la firma 89 vizite
Poza Scaune Restaurant/Dining
Foto

Date tehnice

Scaun Tre archi este un scaun confortabil,  în stil clasic, cu cadrul din lemn de fag, tapitat cu o tesatura moderna si eleganta. Finisajul este realizat prin aplicarea de foita de argint. Acest scaun este personalizabil în functie de cerintele fiecarui client. Structura scaunului Tre Archi poate fi baituita si lacuita in culori care imita diverse esente de lemn ca nuc, cires. Deasemenea, cadrul din lemn se poate vopsi si lacui in toate nuantele din paletarul Ral. Pentru tapiterie va punem la dispozitie numeroase modele de tesaturi, piele si imitatie de piele.

Scaunul este prevazut cu ranforsari laterale suplimentare. Aceasta ii confera rezistenta suplimentara in vederea utilizarii in spatii cu trafic intens. Scaunul este destinat pentru restaurante, hoteluri, cafenele dar si pentru case private.

Scaun  Luigi XVI se produce doar pe baza de comanda. Timpul de executie si livrare este de aproximativ de 21 de zile. Pentru a comanda se percepe un avans de 30-50 % din valoare. Diferenta se va achita la livrare. Expedierea se face pe tot teritoriul Romaniei, prin  curier sau cu mijloacele noastre  de transport.

Caracteristicile scaunului  Luigi XVI:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.