Ghidul Serviciilor
Cabinet Medicina Naturista Lacrima Naturii-Bucuresti
inapoi la firma 198 vizite
Poza Cum se efectueaza investigariea
Foto

In timpul examinarii pacientul este asezat pe scaun sau, la nevoie, culcat pe pat fara nici un risc sau disconfort.

Aparatul SCIO este portabil, poate fi folosit cu usurinta si in afara cabinetului medical la pacientii imobilizati la domiciliu sau in alte localitati, respectand intotdeauna conditiile minime de reducere a poluarii electromagnetice in spatiul de examinare.

Investigatia se face fara o pregatire prealabila, nu are contraindicatii, nu iradiaza si nu produce disconfort. Durata de examinare plus testarea medicamentelor folosite de pacient sau a celor recomandate de aparat si/sau de medic, consilierea si tratamentul de echilibrare energetica finala este de o jumatate de ora.

Prima parte a timpului va trece raspunzand la intrebari legate de digestie, preferinte culinare, culoarea ochilor, a parului, starea dintilor si tiparele de somn. Prin acest chestionar terapeutul cauta sa identifice tipul constitutional si cauzele care au dus la dezechilibrul energetic. Apoi vei fi conectat la aparat la senzori care se aplica pe frunte, incheieturi si glezne, pentru a stabili diagnosticul de stare energetica. Pe baza informatiilor de rezonanta primite de aparat, vi se vor vor recomanda anumite terapii si remedii complementare (diete, suplimente nutritive).

Prin intermediul senzori sunt preluate semnale de la diferitele organe si sisteme din corpul pacientului care apoi sunt comparate cu un etalon “normal” care exista in programul aparatului, stabilind astfel anumite grade de dezechilibru pentru fiecare organ.UE SI ROMANIAExista tari din Uniunea Europeana unde serviciile medicale de biorezonanta sunt partial decontate. In Romania casele de asigurari nu deconteaza aceste servicii medicale, desi aceasta testare are costuri reduse si beneficii pentru sanatate. In Romania se inregistreaza un numar scazut de pacienti in comparatie cu Spania unde aceasta metoda exista de peste 20 de ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.