Ghidul Serviciilor
Cabinet Medicina Naturista Lacrima Naturii-Bucuresti
inapoi la firma 198 vizite
Poza Tratamente Naturiste
Foto

Va punem la dispozitie si cele mai bune produse naturiste la ora actuala. Aceste produse sunt fabricate in SUA la cele mai inalte standarde de calitate si puritate, procesate in vid prin tehnologia presarii la rece.

 

Acestea nu contin conservanti, coloranti, sare, zahar. Nu creeaza dependenta.Sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania. Au preturi avantajoase. Folosesc tehnologii ultramoderne de extragere si concentrare a substantelor active Au puritate 100%, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice situate in medii nepoluate, strict monitorizate, controlate si protejate.Este o gama completa de preparate naturale de o calitate incontestabila majoritatea unice in lume.

 

 ACTIUNE/AFECTIUNISlabit, Celulita, Diabet, Laxativ, Antigiardia, Antistress, Insomnie, Detoxifiere, Tensiune, Circulatie, Antitumorale, Memorie, Energizante, Potenta, Fertilitate, Acnee, Antialcool, Antitutun, Antiimbatranire, Antirid, Antiinflamatoare, Menopauza, Reumatism, Antigripale, Antialergice, Imunitate, Cancer, Candidoza, Herpes, Detoxifiere, Tuse, Colesterol marit, etc.ORGANE/SISTEMEColon, Cardiovascular, Stomac, Ficat, Bila, Rinichi, Par si unghii, Articulatii, Urogenital, Prostata, Hemoroizi, etc.

 

 PRODUSE SPECIALEApicole, Ciuperci terapeutice, Alge Marine, Omega3, Noni, Probiotice, Multivitamine si minerale, etc.PRODUSE SPECIALE PENTRU COPIITraim in secolul wellness. Pentru o viata de calitate concentrati-va pe sanatatea si bunastarea Dvs. si a familiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.