Ghidul Serviciilor
Center Net D&c, Servicii De Constructii Electrice, Proiectare Si Executie - Giurgiu
inapoi la firma 116 vizite
Poza Instalatii electrice
Foto

Instalatii electrice comerciale

Center Net D&C SRL are experienta in toate tipurile de instalatii electrice interioare si exterioare si de iluminat pentru toate clasificarile de proiecte comerciale.

Instalatii electrice rezidentiale

Center Net D&C SRL   poate executa proiecte electrice rezidentiale, mari sau mici. Putem proiecta, instala si oferi service pentru toate tipurile de instalatii electrice rezidentiale. Constructii noi, remodeleaza, adaugarile si reparatii, putem face totul. Noi putem schimba instalatia electrica veche de acasa, nu numai pentru recipiente, lumini, aparate, cuptoare, aparate de aer conditionat, bai fierbinti, ventilatoare de tavan, si altele asemenea; dar, de asemenea, putem instala si sisteme de securitate, interfon, CATV si sisteme de telefonie.

Pentru utilizatorii de computere acasa / birou, putem instala reteaua proprie de calculatoare la alegerea dvs. si tipuri de cabluri. Noi putem face acest lucru.

Experienta noastra include facilitati de comunitate de agrement, cladiri inalte de apartamente, scoli, biserici, spitale, centre de corectie, birouri, magazine de vanzare cu amanuntul si statii de alimentare cu combustibil.

In cazul in care este nevoie de sisteme de specialitate, cum ar fi incendiu, securitate, comunicatii, management al energiei sau cu energie de urgenta, Center Net D&C SRL poate furniza sisteme eficiente, rentabile pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra. Tu il numesti si noi il executam.

Center Net D&C SRL este capabil sa mobilizeze rapid pe termen scurt, pentru noi proiecte sau lucrari de renovare. Toti clientii vechi revin si apeleaza la serviciile noastre electrice pentru ca se bazeaza pe performantele noastre de incredere.

Iluminat de urgenta

in cazul unei caderi de tensiune, iluminat de urgenta activeaza automat pentru a se asigura traseele de evacuare sunt iluminate corespunzator. Este necesar pentru cei cu spatii comerciale, spatii rezidentiale de mare de ocupare si a cladirilor din sectorul public. Noi proiectam si instalam sisteme de iluminat de urgenta sa fie pe deplin conforme cu standardele ISU. Sistemele noi pot fi instalate de-a lungul iluminat existente laterale sau integrate cu corpuri de iluminat existente. De asemenea, oferim teste de lumina de urgenta, intretinerea periodica si certificarea ca parte a serviciilor noastre complete de intretinere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.