Ghidul Serviciilor
Center Net D&c, Servicii De Constructii Electrice, Proiectare Si Executie - Giurgiu
inapoi la firma 115 vizite
Poza Mentenanta instalatii electrice
Foto

In fiecare birou, fabrica, scoala sau spital depinde de un sistem electric sigur si fiabil in fiecare zi. Odata cu utilizarea tot mai mare a calculatoarelor si a echipamentelor electrice sistemele electrice in unele premise mai vechi nu mai sunt sigure la locul de munca.

Fie ca este necesara o recablare completa de modernizare sau reparatii si extensii pentru sistemul electric comercial, electricieni noastri calificati si cu experienta va va oferi o sevicii de punere in functiune, indeplinind toate cerintele si reglementarile de siguranta.

De la birourile noastre din Bucuresti, acoperim intreaga suprafata a Romaniei. Sunati la Center Net D&C , pentru a discuta despre cerintele dumneavoastra sau pentru o cotatie fara nici o obligatie.

Center Net D&C furnizeaza o gama completa de servicii electrice pentru comert si industrie, impreuna cu asociatiile de locuinte, autoritati locale, scoli si alte cladiri publice.

Oferim servicii electrice de constructie si intretinere – mentenanta electrica in intreaga tara. Suntem suficient de pregatiti pentru a fi capabil de a crea asocieri puternice cu clientii nostri, avand in acelasi timp o gama completa de expertiza disponibila. Suntem capabili de a lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a oferi un serviciu profesional si adaptat la nevoile dvs. exacte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.