Ghidul Serviciilor
Nec Pro Logistic Bucuresti - Mentenanta Instalatii Electrice
inapoi la firma 141 vizite
Poza Mentenanta grup electrogen
Foto

Grupurile electrogene sunt surse energetice de rezerva, pentru consumatori ce utilizeaza sisteme de alimentare cu energie electrica (spitale, banci, aeroporturi, hoteluri, pensiuni, restaurante, gari, autogari, magazine, sedii de firme, ambasade, unitati militare, unitati productive cu foc continuu, imobile unde penele de curent pot cauza disfunctionalitati etc.). Grupurile electrogene se intrebuinteaza si in zone greu accesibile unde nu exista o retea de alimentare cu energie electrica. Utilizarea grupurilor electrogene confera mobilitate, autonomie (independenta) energetica si costuri reduse de infrastructura.

Clasificari:

Diversele optiuni legate de configurarea grupurilor electrogene sunt legate de tipul de alternator (cu sau fara A.V.R.), tipul panoului electric (manual sau automat, cu sau fara A.T.S.), capacitatea rezervorului montat pe sasiu, rezervoare suplimentare de mare capacitate, tipul de rezervor, modul de prezentare (deschis, in carcasa rezistenta la intemperii sau insonorizata, in container, pe trailer), functionarea la temperaturi extreme, modul de lucru in paralel (cu reteua electrica sau cu un alt grup electrogen), sisteme de monitorizare si control de la distanta, etc.

Fisa de lucrari

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.