Ghidul Serviciilor
General Termo Service Bucuresti - Proiectare, Montaj, Reparatii Centrale Termice
inapoi la firma 132 vizite
Poza Reparatii centrale termice
Foto
Foto

Asiguram service si piese de schimb pentru aproape orice tip de echipament termic indiferent de producator. Divizia noastra de service pentru centrale termice este formata din ingineri performanti si cu experienta receptivi in orice moment la problemele dumneavoastra.

Incheierea Contractului de service reprezinta garantia faptului ca centrala dumneavoastra va functiona o perioada lunga de timp. Indiferent de calitatea echipamentului dumneavoastra, in lipsa unei intretineri periodice, mai devreme sau mai tarziu, acesta nu va mai functiona la parametrii optimi , sau, mai mult, nu va mai functiona deloc.

Avantajele incheierii Contractului de Service:

Societatea General Termo Service isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice, hidro, sanitare si climatizare in Bucuresti si zonele limitrofe.

Asiguram reparatii, service, revizii, montaj, PIF si VTP-AF pentru centrale termice. Oferim service centrale termice, reparatii si diverse revizii pentru centrale termice. Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un specialist din cadrul echipei noastre pentru a va rezolva problema.

PRETURI MANOPERA CONSTATARE 80 RON MANOPERA INTERVENTIE PRIMA ORA (INCLUSIV CONSTATARE) 150 RON MANOPERA INTERVENTIE URMATOARELE ORE 80 RON / Ora TARIF LEGATURI ELECTRICE, AUTOMATIZARI 180 RON / Ora AUTORIZATIE FUNCTIONARE P<70kW 230 RON AUTORIZATIE FUNCTIONARE 70kW 4,0 RON / KW X Pmax AUTORIZATIE FUNCTIONARE P>400kW 4,0 RON / KW X Pmax TRANSPORT 1,0 RON / KM

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.