Ghidul Serviciilor
Smart Plumbing, Bucuresti - Montare Si Service Instalatii Termice
inapoi la firma 111 vizite
Poza Montaj Boiler
Foto

Boilere – montaj, remediere defectiuni, mentenanta

Rolul boilerelor este acela de a prepara apa calda menajera (ACM). Ca si in cazul centralei termice, pot fi alese diverse modele in functie de conditiile locatiei unde se va executa lucrarea de montaj boiler.

 

Acestea folosesc ca si principiu de functionare o serpentina prin care circula agent termic si o rezistenta electrica.

Boilerele cu doua serpentine sunt destinate conectarii acestora la un sistem de panouri solare. Astfel ca in conditii optime una dintre serpentina poate produce ACM cu ajutorul panoului solar iar cea de-a doua primeste agentul termic de la centrala termica. Cele doua serpentine pot functiona in acelasi timp sau individual.

Ca si variante constructive boilerele pot folosi combustibil solid, gaz sau energia solara.

Retineti ca una din conditiile de pastrare a garantiei boilerului este inlocuirea periodica a anodului de magneziu.

Firma Smart Plumbing ofera servicii de montaj boiler in orice zona a Bucurestiului si a judetului Ilfov, pasii realizati fiind pozitionarea boilerului in locul dorit (pe perete sau pardoseala vertical sau orizontal), montarea robinetilor, a clapetelor de sens si racordarea la centrala termica, panouri solare, consumatori.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru remedierea oricaror cauze ce tin de instalarea defectuoasa sau a utilizarii necorespunzatoare a boilerului sau pentru inlocuirea anumitor piese (rezistenta, anod de magneziu).

In functie de gravitatea defectiunilor putem actiona rapid datorita echipelor noastre de interventie, asigurandu-va totodata si un serviciu de calitate si profesionalism.

Oferim si contracte de mentenanta a instalatiilor dumneavoastra termice la un pret rezonabil

Solicitati detalii la 0765.046.186.

Mentionati ca ne contactati de pe smart.instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de care aveti nevoie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.