Ghidul Serviciilor
Smart Plumbing, Bucuresti - Montare Si Service Instalatii Termice
inapoi la firma 111 vizite
Poza Montaj Centrale Termice
Foto

Centrala termica reprezinta o instalatie pentru producerea caldurii, caldura data de arderea in focar a unui combustibil (alegerea acestuia depinde si de zona locuibila: gaz metan, GPL, lemn, peleti, brichete, sau energie electica)

 

Pentru a alege o centrala termica care sa acopere necesarul de caldura pentru un anume spatiu, trebuie tinut cont de volumul si indicele de izolare (poate fi 30-40 pentru o casa izolata si pana la 70 pentru o casa neizolata termic) care inmultite va ofera puterea termica in kW necesara incalzirii (acesta metoda de calcul este una aproximativa).

O data aleasa centrala termica potrivita, urmeaza montarea acesteia.

SERVICII MONTAJ CENTRALE TERMICE

Firma noastra va ofera servicii complete de montaj centrale termice in orice zona a Bucurestiului si a judetului Ilfov. Pe langa montajul centralelor termice, punerea in functiune (P.I.F) si pornirea acesteia (setand parametrii necesari functionarii), realizam si traseele aferente incalzirii centrale si a apei calde.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.