Ghidul Serviciilor
Instalator Autorizat Bucuresti - Interventii Non Stop
inapoi la firma 128 vizite
Poza Instalatii sanitare exterioare
Foto

 V-ati apucat de constructia unei noi cladiri sau aveti o cladire care necesita o echipa de proiectanti care sa se ocupe de instalatia sanitara exterioara? O firma specializata va ofera cele mai bune solutii si materiale pentru proiectarea si realizarea oricarui tip de instalatie sanitara, utilizand echipamente moderne. Serviciile unei firme specializate pe instalatii sanitare exterioare si interioare vizeaza atat imobile personale cat si spatii mai mari, astfel incat orice sistem de alimentare cu apa va fi proiectat, montat sau reparat de catre echipe experti.

Astfel, serviciile pe care vi le poate oferi o astfel de firma specializata pe instalatii sanitare exterioare sunt:

     - Proiectare sistemului de alimentare cu apa

     - montaj si asistenta tehnica instalatii exterioare

     - procurare materiale, echipamente si utilaje

     - montaj instalatii sanitare si punerea in functionare a acestora

Fiecare cladire are nevoie de alimentare proprie cu apa, care sa raspunda necesitatilor specifice, insa, o cladire industriala nu are aceleasi necesitati precum o cladire rezidentiala sau o institutie publica, in ceea ce priveste alimentarea cu apa. Astfel, fiecare sistem de instalatii sanitare atat interioare cat si exterioare trebuie ales cu grija.

Cu ajutorul unei echipe de profesionisti beneficiati de solutii personalizate de alimentare cu apa, astfel incat alimentarea poate avea ca sursa reteaua publica, reteaua proprie sau puturile proprii iar personalizarea serviciilor de instalatii sanitare exterioare se va face la cele mai inalte standarde.

Instalatiile sanitare exterioare, pe care le poate realiza o echipa de profesionisti sunt:

     1. Instalatii de alimentare cu apa pentru diverse tipuri de cladiri precum: case, vile sau imobile mai mari, folosind cele mai moderne materiale. Acestea asigura necesarul de apa in scopuri menajere, industriale si combaterea incendiilor. Alimentarile cu apa poate fi facuta de la alimentarea orasului, din retelele de incinta sau din puturi proprii

     2. Instalatii de canalizare a apei menajere si pluviale pentru diferite tipuri de imobile, de la case mai mici pana la cladiri de mari dimensiuni, folosind teava de canalizare PVC-KG, teava de polietilena ansamblata prin sudura cap la cap sau cu mufe electrosudabile, tuburi din beton sau ceramica. Acest tip de instalatii sanitare pot fi atat interioare cat si exterioare. Canalizarea menajera si pluviala poate fi ingropata in canivouri sau in subsoluri. Acest proiect poate fi realizat doar de o echipa de profesionisti, priceputi in domeniu.

    3. Realizeaza instalatii sanitare exterioare de drenari pentru preluarea apelor, care vin in contact cu peretii cladirilor sau stationeaza pe diverse suprafete din zona cladirilor. Aceste sisteme de drenaj sunt necesare pentru a asigura trainicia anumitor cladiri sau constructii. In momentul in care o anumita cladire vine in contact cu mari cantitati de apa, provenite din topirea zapezii, scurgerile de pe acoperis, izvoare sezoniere sau din alte cauze, aceste pot duce in timp la efectul de coroziune. Astfel, echipe de experti va ofera consultanta specializata si solutii complexe pentru orice tip de cladire, care se confrunta cu astfel de probleme.

De asemenea, specialistii in instalatii sanitare exterioare sau interioare pot executa lucrari pentru stingerea incendiilor, statii de pompare pentru hidrofor sau sisteme pentru tratare a apei. Fie ca este nevoie de instalatii mai simple sau mai complicare pentru cladiri industriale, echipele de experti pot face fata oricarei situatii.

In baza unui contract stabilit dinainte, cu o firma care realizeaza instalatii sanitare exterioare, pentru un anumit tip de cladire, puteti beneficia inca de la inceput de un proiect de instalatii sanitare realizat de ingineri si proiectanti profesionisti, cu ajutorul caruia bugetul alocat unei astfel de operatiuni va fi stabilit din timp.

De asemenea, se ofera reparatii si service in perioada de garantie si postgarantie pentru tot ce presupune instalatii sanitare exterioare: canalizare, alimentare cu apa, hidranti, statii de pompare, statii de epurare, separatoare hidrocarburi si gospodarii de apa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.