Ghidul Serviciilor
Adi Smart Instal Bucuresti - Reparatii Instalatii Sanitare, Termice Non Stop
inapoi la firma 252 vizite
Poza Inspectie video canalizare
Foto

Camera de inspectie video a canalizarii este o camera de control a calitatii si prima alegere pentru inspectia profesionala a scurgerilor, conductelor de ventilatie, cosurilor de fum si multor alte conducte greu accesibile.

Inspectiile video ale canalizarilor sunt necesare atunci când se inspecteaza starea structurala a canalizarii pentru a determina daca exista defecte sau probleme care trebuie reparate, încercând sa identifice obiectele straine în conducte si încercând sa gaseasca surse de infiltrare. Informatiile furnizate de sistemul video ajuta specialistii în controlul canalizarii sau inspectii video sa vizualizeze întreaga imagine a canalelor de drenaj si conductelor de colectare.

Când jetul de presiune se desfunda si este înca puternic înfundat, lucratorul care face desfundarea poate doar presupune ca poate exista un blocaj într-o anumita zona a tevii. Singura solutie disponibila este utilizarea unui sistem video pentru control sau inspectie.

Inspectia video este o operatiune esentiala pentru a determina starea conductelor învechite sau pentru a inspecta lucrarile efectuate.

Inspectie video canalizare.

Inspectia video a coloanelor de canalizare este o operatiune importanta pentru a determina starea conductelor învechite sau pentru a verifica starea lucrarilor în curs. Echipamentele CCTV vizualizeaza interiorul tevilor pentru a determina cauza blocajelor repetate, defectiunilor de canalizare, locatiilor scurgerilor si multe altele.

Inspectie video a coloanelor de canalizare.

Când folosim inspectia video si de ce?

Când sistemul de canalizare este înfundat în mod repetat, este un indiciu ca instalatia este deteriorata si trebuie diagnosticata. Inspectia video se face cu ajutorul camerelor speciale introduse în sistemul de canalizare si poate acoperi un traseu de 25-30 de metri. Camera poate înregistra filmari si va permite sa faceti fotografii ale zonei afectate. Camera video are si o functie de înregistrare. Putem localiza adâncimea tevilor de canalizare cu ajutorul tehnologiei moderne, dar si amplasarea coloanelor deteriorate în drumul catre canalul sau cosul de colectare. Folosind un sistem de detectare video în interiorul montantilor, putem determina cu precizie daca tevile sunt blocate de obiecte dure sau resturi alimentare aruncate în canalul de scurgere sau daca caile de evacuare sunt blocate de depunerile de grasimi alimentare sau daca tevile, în special din fonta, s-au crapat si lasa murdaria sa patrunda în tevi si sa le astupe.

De asemenea, putem inspecta noi rute primare pentru evacuarea apelor pluviale sau uzate pentru a ne asigura ca lucrarea a fost efectuata corect si ca nu exista salturi sau garnituri instalate incorect.

De asemenea, putem verifica starea instalatiilor sanitare în interiorul unui alcov sau în spatele unui perete sau tavan din ipsos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.