Ghidul Serviciilor
Green Global Future
inapoi la firma 140 vizite
Poza Colectare deseuri
Foto

Este cunoscut faptul ca deseurile au un impact negativ asupra mediului. Un lucru mai putin cunoscut, insa, este faptul ca exista cateva categorii de deseuri periculoase, mult mai nocive decat simplele deseuri menajere sau stradale, care trebuie gestionate cu multa atentie. Printre aceste tipuri de deseuri  se numara si unele care au un puternic impact asupra mediului, pentru ca au in componenta substante toxice pentru om si ecosistemul in care traieste.

Compania noastra, Green Global, isi ofera serviciile speciale de colectare, transport si gestionare a lor, pentru ca acestea sa nu aiba ocazia de a influenta in niciun fel populatia generala sau mediul inconjurator. Desigur, este necesara si o precolectare, bazata pe ultimele norme legislative in vigoare, pentru ca procesul de colectare, continuat cu transportul si gestionarea acestora sa fie unul cat mai eficient si sigur.

 

 

Impactul deseurilor periculoase asupra ecosistemului

Exista nenumarate categorii de deseuri periculoase, fiecare avand un impact negativ asupra ecosistemului, mai mare sau mai mic, in functie de fiecare tip de deseu in parte. Acestea trebuie cunoscute, pentru ca precolectarea speciala a acestora este reglementata prin lege, iar incalcarea ei aduce sanctiuni drastice pentru punerea in pericol a sanatatii populatiei generale si a mediului inconjurator.

Iata care sunt cele mai importante dintre acestea:

Exista si alte numeroase tipuri de deseuri periculoase, care pot fi gasite reglementate in lege si care trebuie gestionate in mod corespunzator, si apoi distruse fara niciun pericol pentru om sau mediu. Firma de colectare  Green Global este capabila ca prin serviciile pe care le ofera, sa asigura colectarea, transportul si gestionarea acestora, utilizand personal experimentat si autoutilitare special concepute pentru acest tip de serviciu.

Care sunt pasii pentru o eficienta gestionare ?

Totul porneste de la precolectarea pe care o asigura fiecare tip de industrie, serviciu sau companie care produce unul sau mai mult dintre deseurile mentionate mai sus. Aceasta este foarte importanta, pentru ca este realizata de un personal calificat, care stie riscurile acestor deseuri periculoase, precum si modul in care acestea trebuie depozitate.

Pentru fiecare centru de colectare exista o politica foarte stricta de precolectare a acestora, facuta in mod selectiv. Astfel, firmele de colectari , stiind procedura, pot actiona in consecinta, urmand, etapa cu etapa, procesul de gestionare al acestora. Este si cazul Green Global, care isi propune mereu un mod eficient de a elimina orice urma de periculozitate pe care aceste deseuri  l-ar putea avea asupra ecosistemului. Green Global urmeaza procedurile stabilite de Ministerul Mediului si Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, si se asigura ca urmeaza urmatoarele etape:

Toate aceste proceduri fac parte din procesul eficient realizat de Green Global, firma de colectare a deseurilor periculoase care are o actiune in orase precum Bucuresti, Galati, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Piatra Neamt, Iasi, Sibiu, Constanta, Brasov, Bacau, Braila, Buzau, Targoviste, Ploiesti, Targu-Jiu, Craiova, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Oradea si multe alte de pe teritoriul tarii noastre. Gestionarea deseurilor  este esentiala pentru un mediu sanatos, iar firma Green Global se asigura de urmarirea tuturor etapelor esentiale acestui proces!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.