Ghidul Serviciilor
Secovent Construct - Tubulatura De Ventilatie, Cosuri De Fum, Hote Profesionale Inox, Bucuresti
inapoi la firma 135 vizite
Poza Produse
Foto

Tubulatura circulara – Secovent are o vasta experienta in fabricarea si montarea tubulaturilor circulare. Materialele pe care le folosim sunt de ce mai buna calitate, iar tubulatura este fabricata cu aparatele cele mai performante.

Urmarim cu interes ultimele inovatii din domeniu si le aplicam pentru a multumii si cei mai exigenti clienti si cele mai complexe proiecte.

Tubulatura circulara – Tipuri

Secovent comercializeaza urmatoarele tipuri de tubulaturi circulare: tubulatura ALP, tubulatura inox, tubulatura aluminiu, tubulatura zincata.

Toate aceste tipuri de tubulaturi circulare sunt folosite in sisteme de ventilare, climatizare, exhaustare, transport pneumatic, desfumare si desprafuire.

Tubulatura circulara – Instalare

Tubulatura circulara este realizata la comanda sau se preia din stoc. Realizam orice tip de instalatie ce presupune montarea unor tubulaturi circulare. Fabricarea tubulaturilor se realizeaza in functie de proiect si detaliile acestuia.

Cu Secovent aveti posibilitatea de a realiza tot proiectul de instalare a tubulaturiii circulare, de la fabricarea ei pana la montare si mentenanta.

Apelati cu incredere la Secovent pentru fabricarea sau montarea tubulaturii circulare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.