Ghidul Serviciilor
Electrolion - Reparatii Frigidere La Domiciliu
inapoi la firma 134 vizite
Poza Informatii utile
Foto

Serviciul de reparatii frigidere devine necesar pentru orice detinator al unui astfel de produs electrocasnic indispensabil in orice locuinta. Ce te faci insa atunci cand esti in cautarea unui depanator de frigidere iar disponibilitatea unuia intr-un timp foarte scurt de la sesizare devine aproape imposibila, iar transportul catre sediul de lucru al unui service pentru reparatie frigidere in bucuresti poate fi costisitor?

Electrolion.ro – Solutia pentru reparatii frigidere Bucuresti

Sistemul de lucrul al tehnicienilor de la Electrolion se bazeaza pe solutionarea celor mai des intalnite situatii mentionate mai sus.

Cu o capacitate de deplasare la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi, frigotehnistii de la Electrolion pun la dispozitie solutii eficiente pentru reparatia frigiderului indiferent de marca acestuia sau chiar pentru reparatia masinilor de spalat dezafectate.

De ce Electrolion?

Punem la dispozitie o capacitate de deplasare de pana la 24h de la data sesizarii problemei, posibilitatea de deplasare la domiciliu sau in cadrul laboratorului nostru de lucru.

De asemenea orice lucrare de reparatie combine frigorifice, reparatie frigidere sau reparatii masini de spalat se concretizeaza cu o garantie a acesteia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.